Dusit Zoo – Bangkok

Dusit Zoo Bangkok

Voor mensen die net zijn aangekomen in Thailand en na de lange reis toch nog even wat willen ondernemen is een bezoekje aan Bangkok’s dierentuin een leuk uitje. Reis je met kinderen dan is het helemaal leuk !

Dusit Zoo werd ruim 65 jaar geleden geopend en bestrijkt een gebied van ongeveer 19 hectare in het midden van de stad. Het is een perfecte ontsnappingsmogelijkheid uit de drukte van Bangkok.

Behalve de meer dan 1.600 verschillende diersoorten die er te bewonderen zijn biedt Dusit Zoo een ideale mix van educatie en ontspanning.

Behalve de vele restaurantjes, ijsco kraampjes en snoeptentjes is er een speeltuin met kermisachtige attracties, kun je waterfietsen op het grote meer en kun je je met een auto-treintje door de hele dierentuin laten rijden. Kortom geschikt voor jong en oud !

Er worden dagelijks diverse shows opgevoerd met uiteenlopende diersoorten waaronder : apen, papagaaien, valken, olifanten, en zeeleeuwen etc.

Algemene informatie :
Openingstijden : Dagelijks 08:00 – 18:00

Toegangsprijzen : Buitenlanders
– 100 Baht voor volwassenen
– 50 Baht voor kinderen

Showtijden :
Maandag – Vrijdag: 11:00, 13:30, 14:30
Zaterdag – Zondag: 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00

Toegangsprijs voor shows : (niet bij entreeprijs inbegrepen)
– 20 Baht voor volwassenen
– 10 Baht voor kinderen

Bereikbaarheid :
Heb je tijd genoeg en wil je geen geld aan een taxi uitgeven, dan kun je Dusit Zoo bereiken met de volgende bussen: Buslijn 18, 28, 108, Air-conditioning Buslijn 528, 515, 539, 542

Nuttige links

Eén reactie tot zover.

  1. Erik schreef:

    Aanrader ! Als je in Bangkok bent moet je hier geweest zijn. Een oase van rust midden in de stad.

Geef een reactie


Gerelateerde berichten

  • Air Berlin vervoert minder passagiers2 januari 2013 Air Berlin vervoert minder passagiers BERLIJN (AFN) - Air Berlin heeft vorig jaar beduidend minder passagiers vervoerd dan in 2011. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vervoerde naar schatting 33,4 […]
  • King pays trip to Chitralada27 november 2012 King pays trip to Chitralada His Majesty the King returned to Chitralada Palace Monday afternoon to visit the dairy farm and royal elephant museum. His Majesty the King feeds cows at the Suan Chitralada Dairy […]
  • Bangkok Air upgrades toestellen27 november 2012 Bangkok Air upgrades toestellen Bangkok Airways heeft in twee van zijn zes A319’s de eerste rijen van de economy class vervangen door twaalf premier class stoelen. De passagiers die deze nieuwe klasse boeken, kunnen van […]
  • Isaan – Het onbekende Noordoosten van Thailand25 december 2012 Isaan – Het onbekende Noordoosten van Thailand Isaan: Onbekend maar zeker niet onbemind Het noordoosten van Thailand heet Isaan (ook wel Isan, E-san of I-san genoemd) en omvat 20 provincies met ruim 20 miljoen inwoners. Dat is […]
  • Miss Universe Thailand27 november 2012 Miss Universe Thailand Miss Universe Thailand De Thais-Australische Natphimol Natayalak,oftewel Rita, die gekozen is tot Miss Universe Thailand, doet in december in Las Vegas een gooi naar de titel Miss […]