Bangkok Air upgrades toestellen

Bangkok Airways heeft in twee van zijn zes A319’s de eerste rijen van de economy class vervangen door twaalf premier class stoelen.

De passagiers die deze nieuwe klasse boeken, kunnen van dezelfde privileges gebruikmaken als de passagiers in de Blue Ribbon Club-stoelen in de overige toestellen zoals een aparte check-in counter, 30 kilo bagage, aparte maaltijden en voorrang bij het ophalen van de bagage.

De twee toestellen bestonden tot nu toe uit slechts één klasse, maar de maatschappij denkt dat er voldoende vraag is naar iets meer comfort. De toestellen worden vanaf zaterdag ingezet op de route Bangkok-Phnom Penh; eind vorige maand werd de nieuwe klasse geïntroduceerd op de route Bangkok-Koh Samui-Kuala Lumpur. Wanneer de belangstelling tegenvalt, kan de oude situatie gemakkelijk worden hersteld.

 

Nuttige links

Geef een reactie


Gerelateerde berichten

  • Air Berlin vervoert minder passagiers2 januari 2013 Air Berlin vervoert minder passagiers BERLIJN (AFN) - Air Berlin heeft vorig jaar beduidend minder passagiers vervoerd dan in 2011. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vervoerde naar schatting 33,4 […]
  • PC Air kan binnenkort weer het luchtruim kiezen27 november 2012 PC Air kan binnenkort weer het luchtruim kiezen Als de berichten niet bedriegen, kan PC Air binnenkort weer het luchtruim kiezen. Gesprekken over een deelname van 80 procent in de met financiële problemen kampende budgetmaatschappij […]
  • Met de trein: Bangkok – Pattaya (vice versa)28 november 2012 Met de trein: Bangkok – Pattaya (vice versa) Weinig mensen weten het, maar als je eens op 'avontuurlijke' wijze van Bangkok naar Pattaya (of andersom) wilt reizen : neem dan een keer de trein. Hoewel het minder comfortabel is […]
  • Skytrain extension opening delayed27 november 2012 Skytrain extension opening delayed The new Pho Nimit and Talad Plu BTS skytrain stations will open for public use in mid-January 2013 instead of Dec 5 as earlier planned, deputy Bangkok governor Teerachon Manopaiboon on […]
  • Dusit Zoo – Bangkok9 december 2012 Dusit Zoo – Bangkok Voor mensen die net zijn aangekomen in Thailand en na de lange reis toch nog even wat willen ondernemen is een bezoekje aan Bangkok's dierentuin een leuk uitje. Reis je met kinderen dan […]